Aanbod

Van verjaardagsfeestje tot bedrijfstraining: de spelbinder heeft de juiste bordspellen voor jouw evenement.

BEN JE ER AL UIT? 

Spelletjesavond, spelletjesmiddag of -dag

Ik kom naar jullie toe met een selectie uit mijn collectie van meer dan 100 spellen. Vooraf stel ik een pakket van bordspellen samen, op basis van een door jullie ingevulde vragenlijst. Daarin kun je vermelden met hoeveel spelers jullie zijn, de leeftijd van de jongste speler, of jullie coöperatief of competitief willen spelen enzovoort.

In de collectie bevinden zich moderne klassiekers als Ticket to Ride en Pandemic, party games voor 10 spelers tot spellen voor 1-2 spelers, van spellen die nog geen 10 minuten duren tot een avondvullend avontuur. Ideaal om bijzondere spellen te spelen, zonder ze zelf te moeten aanschaffen. Bovendien krijg je ter plekke de uitleg die nodig is om het spel te spelen en hoef je niet eerst alle spelregels zelf te bestuderen. De Spelbinder zet alles klaar en legt alles stap voor stap uit. Tijdens het spel is De Spelbinder vraagbaak of medespeler. 

Deze dienst is ideaal om spellen te leren kennen. Wil je na afloop een bepaald spel aanschaffen, geef ik graag advies over waar je het spel kunt vinden. 

*de meeste spellen zijn geschikt voor 3-5 spelers. Bij meer dan 5 spelers is het aanbod aan spellen beperkt. 

**buiten Walcheren reken ik een reiskostenvergoeding van €5,- plus eventuele tolgelden. Buiten Zeeland zijn de kosten in overleg. 

minimaal 4 uur
1-10 spelers*

jij bepaalt wat je betaalt**

Koopadvies

Er zijn duizenden spellen op de markt en er komen er maandelijks tientallen bij. Als je een spel wil aanschaffen, is het soms lastig om een keuze te maken. Veelal wordt er dan gekozen voor iets bekends als Monopoly, Risk, Carcassonne of Catan. Dit zijn op zich geen verkeerde spellen (alhoewel ik 10 redenen kan noemen waarom Monopoly een vreselijk spel is!) , maar er is zoveel meer op de markt dan je in de speelgoedwinkel of op de meest gangbare webshops ziet staan.  Je komt naar mij toe, of ik kom bij je langs, om je kennis te laten maken met verschillende gezelschapsspellen die bij de meeste mensen onbekend zijn, maar die het spelen zeker waard zijn. Samen gaan we op zoek naar het juiste spel voor jouw gezin of vriendengroep.  We zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een passend spel bestaat, of het nu om dobbel-, kaart- of strategiespellen gaat. Spellen waarbij je samenwerkt of juist tegen elkaar moet spelen. Zoek je een Eurogame of eerder Ameritrash, of toch liever een abstract spel? Er is van alles te ontdekken, maar spellen zijn niet goedkoop. Het is daarom van belang dat je iets aanschaft waar je veel spelplezier mee kunt beleven. Ik help je graag het juiste spel te vinden.
ongeveer 1 uur
n.v.t.

Een kop koffie
+ eventuele reiskosten

Dungeons & Dragons TTRPG

TTRPG staat voor TableTop RolePlaying Game. Een TTRPG is een spel waarbij je in de huid van een personage kruipt. Je begeeft je in een wereld die door een Game Master (GM) is gecreëerd. Samen met de andere spelers beleef je een avontuur waarbij je vijanden bevecht, andere personages helpt, op zoek gaat naar verborgen schatten enzovoorts. De mogelijkheden zijn enorm; van avonturen voor één sessie die 2-3 uur duren tot hele campagnes die meerdere sessies kunnen bestrijken. Wil je meer weten over TTRPG’s? Kijk dan hier

*de duur van een sessie is moeilijk in te schatten. Dit is namelijk afhankelijk van de speelstijl van de speler, welk avontuur je speelt en welke keuzes de spelers tijdens het spelen maken. Zie ook het artikel voor meer info. 

2-6 uur*
3-6 spelers

in overleg

Spelhuur

Voor €5,- kunt u bij ons ook een spel uit de collectie voor een dag huren. Ideaal om een spel eerst een paar keer te proberen, voordat u het spel wellicht aanschaft. Huren voor langere periodes is ook mogelijk, neemt u daarvoor contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

U betaalt bij het huren ook een borgsom. Deze is afhankelijk van het spel. 

all you can play
1-10 spelers

€5,00 per dag

Verjaardagsfeest

Wil je je zoon of dochter een onvergetelijk avontuur laten beleven met een paar vriendjes? We hebben speciaal voor kinderen een Role Playing Game. We laten de kinderen als helden een volledig avontuur beleven, waarbij ze zelf hun keuzes mogen maken. Afhankelijk van de leeftijd, passen we het avontuur aan.

Vanaf 7 jaar

in overleg
3-6

in overleg

Teambuilding

Communiceren en associëren in teamverband.

Een van grootste uitdagingen op de werkvloer is het vinden van de juiste manier van communiceren. Communicatie gaat vaak mis, omdat men van elkaar niet weet hoe men denkt. Iedereen heeft andere manieren van denken en associëren. Wat voor de een logisch lijkt, is voor de ander helemaal niet zo helder en duidelijk. De Spelbinder kan uw team hiermee helpen. Door middel van een aantal verschillende spellen, kunt u inzicht krijgen in hoe de verschillende teamleden denken, ontdekken hoe goed uw team onderling kan communiceren of welk teamlid welke rol aanneemt in een coöperatief spel. Klik hier voor uitgebreide info over de mogelijkheden.

in overleg
2-20

in overleg